Veteranen cursus - Opleidingscentrum Hond en Baas | Klazienaveen - Drenthe

Lessen Veteranen cursus

VETERANEN CURSUS

OP DIT MOMENT NIET IN HET PAKKET!

Waarom deze cursus, zult u zich afvragen. Dat gaan we u uitleggen. Een hond leert tot en met zijn derde levensjaar heel goed. Daarna zal de hond zeker nog dingen te leren zijn, maar nieuwe dingen aanleren gaat dan wat langer duren. In de jonge jaren slaan honden het geheugen op in de Hippo campus De Hippo campus staan in verbinding met een ander hersendeel, het Striatum. Het Striatum kun je zien als de automatische piloot van de hersenen. Als honden ouder worden en niet meer worden uitgedaagd, vallen ze snel terug op routine en gewoonte. Het is dus belangrijk om honden uit te blijven dagen, zodat de Hippo campus actief blijft ende hersenen van de hond gezond blijven. Door veel met de hond te bewegen en hersenspelletjes te doen, verlengt u de levensjaren van de hond.

Tijdens de Veteranencursus gaat u de hond weer uitdagen om nieuwe dingen te leren. Naast gehoorzaamheidsoefeningen, komen ook hersentraining en beweging aan bod. Behalve dat uw hond dit erg leuk vindt, zult u zien dat samenwerken met uw hond de band tussen jullie ook nog eens versterkt zal worden. Alles wat we gaan doen is aangepast aan uw hond, dat wil zeggen geen overbelasting in welke vorm dan ook.

Ook als uw hond nog niet zo oud is, maar u wel graag de band met uw hond wil versterken, of u vindt dat uw hond niet genoeg uitdagingen heeft, kunt u zich opgeven voor deze cursus.

Deze cursus wordt o.a. gegeven door een gediplomeerd activiteiten coach.

Leeftijd: vanaf ongeveer 8 jaar

Contact

Opleidingscentrum Hond en Baas

Industriestraat 3
7891 GV  KLAZIENAVEEN

Email: info@opleidingscentrumhondenbaas.nl 
Telefoon: 06-47 161 165 

Algemene Voorwaarden 

Search