Diverse hondentrainingen - Opleidingscentrum Hond en Baas | Schoonebeek - Drenthe

Lessen

Pups

Bestemd voor de leeftijd van 8 tot 15 weken:
Dit is een pakket van 8 lessen, incl. 1 les “puppy speelparadijs”.

In deze lessen leer je de basisoefeningen zoals aandacht, zit, af, hier komen en wandelen zonder trekken. Tevens behandelen we theorie met onderwerpen zoals o.a. bench training en zindelijkheid. Socialisatie en je hond leren begrijpen staan in deze cursus centraal. Wij geven les volgens de Tinley methode, wat wil zeggen met positieve beloning.

Jonge Hond 

Deze cursus is bestemd voor de leeftijd vanaf 16 weken tot 6 maanden.
Dit is een pakket van 8 lessen. In deze lessen breiden we de aantal oefeningen uit met o.a. wachten, op de plaats blijven en behandelen we (indien nodig) de problemen waar de eigenaren tegenaan kunnen lopen. Op deze leeftijd mogen de honden graag uitproberen hoever ze kunnen gaan. Een ervaren kynologisch instructeur kan hier goed bij begeleiden. 

Pubers

Deze cursus is bestemd voor de leeftijd van 6 maanden tot 1 jaar. De naam zegt natuurlijk al genoeg. De honden zijn aan het puberen! Uiteraard komen ook diverse oefeningen aan bod zoals volgen en de naast oefening. Met deze leeftijd zult u merken dat de hond watjes in de oren heeft. Alsof ze alles wat ze hebben geleerd vergeten zijn. Wij als OHB begeleiden daarin graag. 

Volwassen Hond

Bestemd voor de leeftijd vanaf 1 jaar.
Dit is een pakket van 8 lessen. Tijdens deze lessen herhalen we alle oefeningen en breiden deze verder uit. Indien mogelijk doen we ook veel oefeningen los. Dit is niet alleen gehoorzaamheid, maar we leren ook de hond voor zichzelf denken, door bijvoorbeeld hersenwerk en spel. 

Veel Plezier

De naam zegt natuurlijk al genoeg! Laat je verrassen en schrijf je in voor de cursus “Veel Plezier”. Dit is een pakket van 8 lessen. Deze cursus is geschikt voor honden vanaf 1 jaar, ook oudere honden zijn van harte welkom. 

Plezier voor baas en hond gegarandeerd!

Ringtraining

Wij zijn gestopt met het geven van Ringtraining.

Puppy Speelparadijs

De naam zegt al genoeg! Rond de vierde pup les bouwen we een groot parcours. Het wordt een speeltuin voor pups. Goed voor de socialisatie en allerlei nieuwe dingen te ontdekken. 

Mocht je fokker zijn en je wilt dit graag voor je nest organiseren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Activiteiten coach

Een activiteiten coach maakt een plan om het welzijn van de hond te bevorderen, door verandering van omgeving. Het welzijn hangt samen met voorspelbaarheid en beheersbaarheid, zowel fysiek als geestelijk. Het plan dient als verrijking voor de hond.

Voor wie is het bedoeld:

Voor honden die moeten herstellen na een operatie (bijv. benchrust)

Begeleiden van buitenlandse honden

Voor drukke, of juist passieve honden

Voor eigenaren met een fysieke beperking

Voor oudere honden

Honden die altijd aangelijnd moeten blijven (vanwege rasgebonden eigenschappen)

Pup coaching (hulp bij dagritme, socialisatieadvies, leren spelen)

Als onderdeel van een gedragsconsult voor een gedragstherapeut

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze tarieven:

De cursus bestaat uit 8 lessen, waar u 10x over mag doen. Het pakket kost € 125,-, volgt u een vervolgcursus dan krijgt u een korting bon van 20%, te besteden in onze winkel.

Een privé les kost € 40,- per half uur.

OHB Pluspakket 1

Bij ons verkrijgbaar

Contact

Opleidingscentrum Hond en Baas

Industrieweg 39
7761 PV Schoonebeek

Email: info@opleidingscentrumhondenbaas.nl 
Telefoon: 06-47 161 165 

Algemene Voorwaarden 

Search