Diverse hondentrainingen - Opleidingscentrum Hond en Baas | Klazienaveen - Drenthe

Lessen

Pups

Bestemd voor de leeftijd van 8 tot 15 weken:
Dit is een pakket van 7 lessen, en nog een half uur “puppies speelparadijs”.

In deze lessen leer je de basisoefeningen zoals aandacht, zit, af, hier komen en wandelen zonder trekken. Tevens behandelen we theorie met onderwerpen zoals o.a. bench training en zindelijkheid. Socialisatie en je hond leren begrijpen staan in deze cursus centraal. Wij geven les volgens de Tinley methode, wat wil zeggen met positieve beloning.

De kosten voor deze cursus zijn € 105,00 voor het basispakket en € 120,- voor het pluspakket. U kunt tijdens het inschrijven zelf een keuze maken welk pakket u wilt.

Jonge Hond 

Deze cursus is bestemd voor de leeftijd vanaf 16 weken tot 6 maanden.
Dit is een pakket van 8 lessen. In deze lessen breiden we de aantal oefeningen uit met o.a. wachten, op de plaats blijven en behandelen we (indien nodig) de problemen waar de eigenaren tegenaan kunnen lopen. Op deze leeftijd mogen de honden graag uitproberen hoever ze kunnen gaan. Een ervaren kynologisch instructeur kan hier goed bij begeleiden. De kosten voor deze cursus zijn € 105,- voor 8 lessen, of € 120,- voor het pluspakket. U kunt tijdens het inschrijven zelf aangeven welk pakket u wilt.

Pubers

Deze cursus is bestemd voor de leeftijd van 6 maanden tot 1 jaar. De naam zegt natuurlijk al genoeg. De honden zijn aan het puberen! Uiteraard komen ook diverse oefeningen aan bod zoals volgen en de naast oefening. Met deze leeftijd zult u merken dat de hond watjes in de oren heeft. Alsof ze alles wat ze hebben geleerd vergeten zijn. Wij als OHB begeleiden daarin graag. De kosten voor deze cursus zijn € 105,- voor 8 lessen voor het basis pakket of € 120,- voor het Pluspakket. U kunt tijdens het inschrijven zelf aangeven welk pakket u wilt.

Volwassen Hond

Bestemd voor de leeftijd vanaf 1 jaar.
Dit is een pakket van 8 lessen. Tijdens deze lessen herhalen we alle oefeningen en breiden deze verder uit. Indien mogelijk doen we ook veel oefeningen los. Dit is niet alleen gehoorzaamheid, maar we leren ook de hond voor zichzelf denken, door bijvoorbeeld hersenwerk en spel. De kosten voor deze cursus zijn € 105,- voor 8 lessen voor het basispakket of € 120,- voor het Pluspakket. U kunt tijdens het inschrijven zelf aangeven welk pakket u wilt.

Veel Plezier

De naam zegt natuurlijk al genoeg! Laat je verrassen en schrijf je in voor de cursus “Veel Plezier”. Dit is een pakket van 8 lessen. Deze cursus is geschikt voor honden vanaf 1 jaar, ook oudere honden zijn van harte welkom. De kosten voor deze cursus zijn €105,- voor 8 lessen voor het basispakket of € 120,- voor het Pluspakket. U kunt tijdens het inschrijven zelf aangeven welk pakket u wilt. Plezier voor baas en hond gegarandeerd!

Ringtraining

Show je met je hond? Of heb je de intentie om te gaan showen? Schrijf je dan in voor onze ringtraining! Per les zijn de kosten € 8,50. U kunt ook een strippenkaart nemen als u vaker wilt trainen, u krijgt dan korting.

De ringtraining wordt gegeven op vrijdagavond. Tijdens deze lessen wordt er o.a. aandacht besteed aan showstand, betasten en gangwerk. U kunt uw hond, ongeacht de leeftijd, aanmelden.

Puppies Speelparadijs

Deze naam zegt al genoeg! 1x per maand wordt er op de zaterdagochtend een Puppies Speelparadijs georganiseerd. Het wordt een grote speeltuin voor puppies. Goed voor de socialisatie en allerlei nieuwe dingen te ontdekken. De kosten hiervoor zijn € 8,50 per combinatie. Bij de pup en de pup basis cursus is dit al inbegrepen, maar ook als u geen cursus volgt kunt u zich aanmelden. Uw pup is welkom vanaf 8 weken tot 16 weken.

Mocht je fokker zijn en je wilt dit graag voor je nest organiseren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veteranen

Deze cursus is bestemd voor honden vanaf 8 jaar. Door de hersenen actief te houden, kunnen we de levensverwachting van de hond verlengen. Tijdens deze cursus zijn alle activiteiten aangepast aan de leeftijd van de hond en wordt er juist veel aandacht besteed aan het gebruik van de hersenen, neus en reuk. De cursus bestaat uit 8 lessen en de kosten zijn € 105,-

Speuren

Tijdens drie lessen leer je je hond kennismaken met speuren. Zowel fysiek als mentaal is dit een goede uitdaging voor zowel de hond als de baas.

Met je hond speuren is namelijk lang niet zo moeilijk als het lijkt en het grootste voordeel is, ze kunnen het allemaal leren! Of het nu een chihuahua of een herdershond is. Alle honden beschikken over super (speur) neuzen.

De kosten voor deze introductiecursus is € 49,50.

Activiteiten coach

Een activiteiten coach maakt een plan om het welzijn van de hond te bevorderen, door verandering van omgeving. Het welzijn hangt samen met voorspelbaarheid en beheersbaarheid, zowel fysiek als geestelijk. Het plan dient als verrijking voor de hond.

Voor wie is het bedoeld:

Voor honden die moeten herstellen na een operatie (bijv. benchrust)

Begeleiden van buitenlandse honden

Voor drukke, of juist passieve honden

Voor eigenaren met een fysieke beperking

Voor oudere honden

Honden die altijd aangelijnd moeten blijven (vanwege rasgebonden eigenschappen)

Pup coaching (hulp bij dagritme, socialisatieadvies, leren spelen)

Als onderdeel van een gedragsconsult voor een gedragstherapeut

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

OHB Pluspakket 1
OHB Plus pakket 2

Bij ons verkrijgbaar

Contact

Opleidingscentrum Hond en Baas

Industriestraat 3
7891 GV  KLAZIENAVEEN

Email: info@opleidingscentrumhondenbaas.nl 
Telefoon: 06-47 161 165 

Algemene Voorwaarden 

Search